Бившият халф на немския национален отбор и Челси Михаел Балак може

...
Бившият халф на немския национален отбор и Челси Михаел Балак може
Коментари Харесай

Легенда на Германия се присъединява към щаба на Лампард в Челси

Бившият халф на немския народен тим и Челси Михаел Балак може да влезе в треньорския щаб на Франк Лампард, който е напълно покрай назначението си при " сините " от Лондон, оповестява английският медиен колос " Sky Sports ".
 Бащичко? Играч на Челси и майка му показват забележителни умения с топката (видео)
Според изданието въпросът за назначението на германеца в Челси е в развой на разискване. В момента Балак придобива лиценз от категория " В " на УЕФА, което ще му разреши да работи като помощник.

Припомняме, че Лампард, който понастоящем оглавява Дарби Каунти, е получил зелена светлина от клуба за договаряния с Челси.

Според " The Sun " легендата на лондончани се е схванал със притежателя на клуба Роман Абрамович и ще подпише тригодишен контракт през идната седмица.

Той ще получава по 5,5 милиона паунда годишно и ще размени на поста Маурицио Сари, който от своя страна се раздели с отбора преди броени седмици и пое Ювентус.

Лампард започна кариерата си на треньор в края на май предходната година. В дебютния си сезон като ментор на Дарби той зае шесто място в класирането на Чемпиъншип.

Отборът доближи до финала на плейофите за правото да играе във Висшата лига, където загуби от Астън Вила с 2:1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР